Täältä pesee: kyllä opekoulutuksessa huolehditaan digitaalisesta osaamisesta!

Luin ”jostain”, että opettajien digiosaamisesta ei ole pidetty tarpeeksi huolta. Yleensä näin kirjoittavat ne, jotka ovat juuri tulleet tälle kentälle ja ovat ihan itse keksineet tämän ajatuksen.

Espoon kaupunki on vuosia, ellei vuosikymmeniä, huolehtinut oikein hyvin opettajien digiosaamisen kehittämisestä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että omalla kustannuksellaan Espoo on kouluttanut opeja, ei vain odottanut valtion rahaa. Tänään käynnistyi Espoon sisäinen DigiKehittäjien koulutus: 8 opintopisteen koulutus, jossa jo osaavat opettajat saavat lisäoppimista erilaisista digimaailman asioista, sekä pedagogisesta soveltamisesta että uusista teknologioista. Myös kouluttajille tällainen osaava ryhmä on erityinen ilo: pääsee haastamaan itseäänkin. Innostava syksy alkamassa!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Täältä pesee: kyllä opekoulutuksessa huolehditaan digitaalisesta osaamisesta!

  1. olli starck sanoo:

    Ensimmäinen päivä takana digikehittäjä koulutusta. Avoimin mielin mutta pakko tunnustaa, että ripaus oli epäluuloa kyseistä koulutusta kohtaan. Tämän päivän perusteella torun itseäni kyseisestä ajatuksesta; fiilis ihan leppoisa ja mukavasti päivä on sujunut. Enemmän tässä vaiheessa ottaa päähän tuo edessä oleva ruuhka kehä 2 suunnalla. Voi piru vie.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s